Klub Grønnevang

Huset

Grønnevang fritidsklub holder til i en over 100 år gammel bondegård, og har i mere end 30 år været klub for børn i alderen 10 – 14 år. Klubben ligger mellem Grønnevang Skoles indskoling på Jespervej og udskolingen på Østervang. Vores nærmeste naboer er skov og boldbaner.

Klubben er

• Spille/alrum m. cafe hvor man hver dag kan købe eftermiddags måltid og frugt.
  • Diskotek og musik rum
  • Sal hvor der spilles bold, bordtennis osv.
  • Spillerum m. billard, pc-rally og hyggehjørne.
  • PC rum
  • TV-stue m. Playstation og X-box
  • Kreativtværksted m. maling, lysstøbning, smykker, bolsjekogeri og mange andre ting.
  • "Tøserum” m. TV, PC´er og hyggesofaer
  • Stalden m. kaniner, katte og geder
  • Værksted m. cykler, crossmaskiner og reparation.

Udendørs

Her er der streetfodbold, basketbane,”beach volley”, hockeybane, crossbane, bålplads, hyggelig gårdsplads, skovområde, stald og fodboldbane. BMX cykler, løbehjul, mountainbikes og for de større landevejscykler.
Betaling / ”klippekort”
Medlemmerne betaler ca. 50 % af de materialer der brugers i kreaværksted samt for mad, frugt og drikkevare i cafeen. En lille slikbod har åbent om fredagen kl. 15.00 hvor der kan købes for max 20.00 kr. Der kan købes særskilte ”klippekort” til mad, krea og slikbod til en værdi af 50.00 kr. pr. stk.

Aftenklub

Onsdag er klubben åbent til kl. 21.00. Det er muligt at spise aftensmad i klubben, man skal bare tilmelde sig dagen før af hensyn til indkøb. Pris 25,00 kr. incl. drikke. Klubbens alm. aktiviteter kører, men der er ofte også specielle aktiviteter disse aftener. Se særskilt udsendte programmer.
Div. arrangementer
Henover året holder vi ”fredags diskofester” m. forskellige temaer, derudover holder vi sommerfest, fastelavn og julemiddag. I ferierne arrangerer vi div. ture f.eks. Halloween i Tivoli, biograf og shoppe/hyggetur. Vi deltager også i Klubbernes fælles ”24 timer” festival i juni.

• Klubben har åbent mandag – fredag fra skoleslut til kl. 17.00
  • Onsdage til kl. 21.00
  • Skolefridage og ferier: 9.00 – 17.00
  • Klubben har lukket i uge 29 og 30

Tilmelding

Indmeldelse og udmeldelse skal ske på Hillerød Kommunes hjemmeside via Den Digitale Pladsanvisning.
Hvis dit barn går i HFO1 bliver det automatisk overflyttet til HFO2 pr. 1. august. Hvis dit barn ikke er indmeldt i HFO1, skal du selv skrive dit barn op til HFO2 via Digital Pladsanvisning, hvis dit barn skal benytte tilbuddet.
Taksten for klubtilbud er i 2020: 664 kr. pr. måned i 11 måneder.

Bibi Lykke Larsen
blla@hillerod.dk

Per Bollerslev
pbo@hillerod.dk

Mål- og indholdsbeskrivelse for Hillerød Kommunes Fritidsordninger kan ses ved at klikke her.